WCDMA A3
1) 3.5inch high-definition Multi-touth capacitance screen
2) WCDMA(3G)GSM 850/900/1800/1900/2100MHz
3) Wi-Fi wireless accessing internet support
4) Google Android operating system
5) Internal GPS receiver
6) Support Word, Excel, PPT, PDF documents
7) Processor: CPU624MHZ
8) Data Transmission: GPRS10
9) Support JAVA procedures add, support MSN, SKYPE software
10) High-definition AFcameras 3.2 Mega Pixels camera
11) Bluetooth function,WIFI
12) Battery:1500mAh
13) Memory:256MB(ROM)+128MB(RAM)
14) Supports 3G Game,gravity acelerator
15) Expansion: TFlash Card
16) Cable transmission: USB Bluetooth.
17) Multimedia: Support MID, MP3/4, WMA, WMV, AMR, AVI, ASF, WMV, MPEG4, 3GP
18) Language: Chinese,English,Spanish
Note:For long time selling,the following questions will be ask all the time
1. ask:is't 3G phone?
answer:Yes,it's WCDMA 2100Mhz,and include GSM 850/900/1800/1900
2. ask:which size is't?
answer:it's 3.5 inch,and the LED is 3.3 inch
3. ask:what version is't?
answer:it's 1.5 version,can not updata
4. ask:how about the CPU?
answer: it's marvell 935,speed it's 624Mhz
5. ask:is't real capacitive?
answer:yes,it's real capacitive screen
6. ask:what about the OS?
answer:it's real android OS,not like the MTK one.
7. ask:what resolutions is't?
answer:the resolution is 320*480
8. ask:why it's cheap that other phone with capacitive screen?
answer:Because it's old model,and the version can not updata.









































































| Buyer | Product Information | Price | Order Date |
|---|---|---|---|
Dejan Balalovski
|
Hot selling 3.5" inch high definition capacitive Screen mobile phone |
US$136.89
|
13 October 2025 |
Armando Gomes
|
Hot selling 3.5" inch high definition capacitive Screen mobile phone |
US$136.89
|
11 September 2025 |
| Buyer | Feedback | reviews text |
|---|---|---|
Carina Adner
|
Great product. Thanks
22 July 2025 |
|
jerry Schmidt
|
Thank for the sell, is a nice product
15 July 2025 |
Tell us what you think about this item, share your opinion with other people. Please make sure that your review focus on this item. All the reviews are moderated and will be reviewed within two business days. Inappropriate reviews will not be posted.
Have any question or inquire for this item? Please contact Customer Service. (Our customer representative will get back shortly.)